Sort Vægmaling

Sorte vægge giver din indretning et strejf af elegance, herskabelighed og raffinement. Med sort vægmaling giver du dit hjem en barsk men samtidig spændende følelse. Læs hvordan du indretter dig med sort maling her.

Vi bruger farver i vores hverdag alt efter hvordan de påvirker os, og derfor har sorte vægfarver selvfølgelig også sine begrænsninger. Den sorte farve virker alvorlig frem for livlig, og får et rum til at føles mere tilbagetrukket. Alligevel er det faktisk muligt at anvende sort vægmaling i alle hjemmets rum, du skal bare huske at gøre det med omhu.

Sort maling skaber et eksklusivt og elegant look, men kan også komme til at virke hårdt, især hvis du ikke tilføjer andre farver. Ønsker du at bløde looket op så tilføj nogle naturlige detaljer i træ, gerne med varme undertoner.

Mal en sort væg

Leder du efter sort maling, den sorteste af dem alle, er det Paint it Black du leder efter! Paint it Black er en smuk, mat sort maling som er vores take på den klassiske NCS S 9000N.

Vælger du at male din stue, kan det virke intimiderende hvis du maler hele rummet sort. Forsøg i stedet at male en enkelt væg med sort maling, eller mal dine trædetaljer med en mat sort maling – det giver et super flot spil! Leder du efter maling til dit soveværelse, er sort derimod et oplagt valg. Den sorte farve vil stå i direkte kontrast til dine resterende dekorative elementer, blandt andet sengen, hovedgærdet og sengetøjet. Skal du male din entré eller indgang, kan du eksperimentere med at male en halv væg, fra gulvet og op. Dette skaber nogle smukke linjer i rummet, som vil lede øjet hen frem for op.

Jet Black er vores svar på den klassiske RAL 9005 og er en helt ren sort maling. Mange drømmer om at male deres trædetaljer med denne farve, og det er med glæde at vi kan fortælle at RAL 9005 også kan tones i vores træmaling.

Er kulsort lidt for hårdt til din smag, men ønsker du stadig at skabe et raffineret og eksklusivt miljø? Prøv en koksgrå farve i stedet. Du bevarer de mørke farvers elegance, men bløder alligevel udtrykket lidt op når du anvender en mørkegrå maling.

Mat sort maling

Sort maling er ligeledes super smuk på et badeværelse, hvor den typisk vil stå i kontrast til den hvide sanitet. Du kan også anvende sort vægmaling som en komplementærfarve i din indretning. Her skal du dog undgå at bruge den sammen med maling i for mørke toner, da dette hurtigt vil virke for hårdt. Anvend i stedet en farve med en varm undertone, som en brændt orange vægmaling eller en okkergul. Messing- og gulddetaljer står også smukt frem, med en sort væg. Køb sort vægmaling online her.

Burned er en klassisk mat sort vægmaling. Burned er vores udgave af NCS’s bestseller 9500N og er en helt neutral sort farve. Er du vild med det grafiske look, er maling i sort et musthave!

Dusty Black er en støvet sort mat maling, med en lille smule røde undertoner som giver den sit bløde look. Bliver en kulsort maling for voldsom til dig, så prøv denne matte og støvede variant. Du vil stadig skabe et eksklusivt og dramatisk look, men det vil blive blødt en smule op.